NOBO ECO HUB


Az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb. Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) szükséges hozzá.

Nobo Energy Control for Apple

A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével.

A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték.

A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban.

 

 

A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni. A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.p>

ECO HUB:

Okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő. Használatához Nobo Energy Control alkalmazásra van szükség, amely Android és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető.  

ECO SWITCH:

Fali üzemmódkapcsoló, amely segítségével az ECO HUB-on beállított üzemmódokat lehet manuálisan kiválasztani. A kapcsoló használatával akkor is alkalmunk nyílik a programok közti váltásra, amikor az okostelefonunk nincs a közelünkben.

RCE-700:

ECO HUB által vezérelhető és programozható konnektor. 

Maximálisan kapcsolható áramerősség: 10 A

NCU-2R:

A hét minden napjára egyedi programozási lehetőséget biztosít. 

A komfort és a takarék-hőmérséklet beállítható a termosztáton, vagy akár a NOBO ECO HUB applikációján keresztül is.

ECO SENSE: 

Eblaknyitás érzékelő, amely az ablak kinyitásának pillanatában lekapcsolja a hozzá tartozó zónában lévő fűtőpaneleket, majd a becsukást követően automatikusan visszakapcsolja azokat.

RS-700: 

NOBO ECO HUB által vezérelhető és programozható mikrokapcsoló.

Maximálisan kapcsolható áramerősség: 4 A

NTB-2R: 

NOBO ECO HUB által vezérelhető szobatermosztát és padlószenzor, ami a padlóba elhelyezett elektromos fűtőfóliát vezérli. 

Maximálisan kapcsolható áramerősség: 16 A

Mérési tartomány: 7 - 40 °C

Padlószenzor: 22 kOhm (25°C-on)

 

 

TERMÉK TÍPUSOK

 

 

Termék
Szín
Leírás
Ár (Ft)
ECO HUB
 
Központi jeladó és vezérlő
69 000,-
ECO SWITCH
 
Manuális programkapcsoló
13 000,-
ECO SENSE
 
Ablaknyitás érzékelő
13 000,-
RCE 700
 
Programozható konnektor
18 000,-
RS 700
 
Programozható mikrokapcsoló
18 000,-
NTB-2R
 
Padlófűtés termosztát
35 000,-
A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.