NOBO NORDIC LIGHT


A Nobo Nordic Light egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Nordic Light a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.

Az új generációs fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést biztosítanak.

A Nobo Nordic Light sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb, és a készenléti fogyasztása is csak 0,5W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Nordic Light sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Nordic Light ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is. 

A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást. 


Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk. 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 

Teljesítmény:
500 W - 2000 W
Feszültség:
230 V
Vastagság:
9 cm
Csatlakozás:
Földelt konnektor
Alaptartozék:
Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol
Szín:
Fehér
Védelmi fokozat:
IP 24
Fröccsenő víz védelem:
Igen
Max. felületi hőmérséklet:
80°C
Túlmelegedés-gátló:
Igen
Szag- és hangtalan működés:
Igen
Fűtéstechnológia:
Konvekciós
Meleglevegő kiáramlás:
Előlapon
Programozás lehetőség:

 

Minden Nordic Light fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

A fűthető területek nagyságát a helyi adottságok befolyásolhatják. 

 

 

TERMÉK TÍPUSOK

Az alábbi táblázatban szereplő árakon az ön 25% kedvezményét már érvényesítettük.

 

Termék
Telj. (W)
Szín
Fűthető
terület (m2)
Méret
Termosztát
Ár (Ft)
NFC4W-05
500
 
7 m2
53 x 40
Beépített
40 000,-
NFC4W-10
1000
 
14 m2
73 x 40
Beépített
44 900,-
NFC4W-15
1500
 
20 m2
103 x 40
Beépített
53 500,-
A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák.